مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

روانشناسي دختر 17 ساله مي‌تواند كمي دشوار باشد، چراكه هر دختر نوجواني در سن هفده سالگي داراي نقاط عطف متفاوتي است اما همه دختران در اين سن برخي ويژگي‌هاي مشترك دارند. دختران در سن هفده سالگي از دوره كودكي و دوره نوجواني عبور كرده‌اند و كم كم وارد دوره بزرگسالي مي‌شوند. در اين مرحله دختران از نظر فيزيكي تغييرات زيادي را تجربه كرده‌اند، اما در حال تغيير از نظر ذهني، اجتماعي و عاطفي مي‌باشند. والدين مي‌توانند به كمك روانشناسي دختر هفده ساله ضمن كسب شناخت بيشتري نسبت به اين بازه سني فرزندشان، رفتار مناسبي را جهت ارتباط با او اتخاذ كنند. در ادامه اين مقاله مطالبي پيرامون روانشناسي دختر 17 ساله و نحوه برخورد با دختران در اين سن ارائه كرده‌ايم.

براي دريافت مشاوره در زمينه روانشناسي دختر 17 ساله مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: روانشناسي دختر 17 ساله

روانشناسي دختر 17 ساله

سن 17 سالگي در دختران، سني است كه دوره بحران نوجواني به پايان رسيده است و در آستانه ورود به دوره بزرگسالي قرار گرفته‌اند. يكي از مهم‌ترين موضوعاتي كه در اين سن مطرح مي‌شود اين است كه دختران در سن هفده سالگي بيشتر از هر زمان ديگري به توجه و حمايت والدين خود نياز دارند.

والدين مي‌توانند در سن 17 سالگي به فرزند خود كمك كنند تا با بالابردن اعتماد به نفس، نقاط ضعف خود را جبران كند. در ادامه به روانشناسي دختر 17 ساله پرداخته‌ايم.

روانشناسي دختران 17 ساله بر اساس وضعيت جسمي و بلوغ

روانشناسي دختر 17 ساله از نظر سلامت جسمي نيز بسيار اهميت دارد. رشد دختران در سن 17 سالگي از نظر جسمي كامل مي‌شود، به گونه‌اي كه معمولا تمامي آن‌ها در اين سن، قاعدگي را تجربه كرده‌اند و قدشان به طور كامل رشد كرده است.

در واقع بلوغ دختران در اين سن تكميل مي‌شود، اما با اين حال نيز سن 17 سالگي در دختران پايان نشانه‌هاي بلوغ نيست و برخي نشانه‌ها همچون جوش‌هاي صورت و يا اضافه وزن وجود دارد.

دختران در سن 17 سالگي به ظاهر خود اهميت بسياري مي‌دهند و تمايل دارند از سوي ديگران ظاهر و چهره آن‌ها تاييد شود. هميشه نگران اين هستند كه با ظاهري نامناسب كسي آن‌ها را ببيند و نظرش راجب چهره او تغيير نكند. به همين دليل سعي مي‌كنند هميشه به خودشان برسند و مطابق مد و روال جامعه پيش بروند.

معمولا دختران در سن هفده سالگي با چالش‌هايي در مورد آرايش كردن و نحوه لباس پوشيدن مواجه هستند و تمايل دارند از نظر ظاهري و لباس هميشه بهترين باشند و زيبا به نظر برسند.

لازم است والدين نسبت به نيازهاي دختر خود در اين سن شناخت بيشتري داشته باشند و اگر او دوست دارد تغييراتي در ظاهر و يا لباس پوشيدن خود ايجاد كند، با او همدلي كنند. همدلي كردن با دختر 17 ساله به اين معنا است كه او را بابت كارهايش شماتت نكنند و به او آموزش دهند كه ويژگي‌هاي ظاهري مهم است اما مهم‌ترين مسئله زندگي نيست و نبايد به يك چالش تبديل شود.

اگر دختر شما در اين سن جوش مي‌زند، سعي كنيد با كمك متخصص پوست او را راهنمايي كنيد و يا اگر دچار اضافه وزن شده است، عادات غذايي سالم را به او آموزش دهيد و او را به ورزش كردن تشويق كنيد.

بلوغ فكري

اشاره كوتاهي كرديم كه دختران در سن 17 سالگي از نظر جسمي به طور كامل رشد مي‌كنند، اما از نظر فكري هنوز نيازمند زمان هستند. بسياري از دختران در اين سن فكر مي‌كنند بزرگ شده‌اند و مي‌توانند مثل يك آدم بزرگسال عاقل و بالغ تصميم گيري كنند اما در واقع اينطور نيست و مغز آن‌ها به زمان بيشتري براي رشد كردن نياز دارد. از همين جهت بايد به روانشناسي دختر 17 ساله پرداخت.

دختران در سن 17 سالگي بيشتر از گذشته به آينده خود فكر مي‌كنند و همانند يك بزرگسال براي آن برنامه ريزي دارند. در اكثر مواقع رفتارهاي منطقي از خود نشان مي‌دهند، به طوري كه مي‌توان از برخي رفتارهاي غيرمنطقي و از روي هيجان آن‌ها چشم پوشي كرد.

توانايي‌هاي شناختي دختران هفده ساله

سن 17 سالگي در واقع سني است كه شما بايد به عنوان والدين نسبت به تقويت توانايي‌هاي شناختي فرزندتان اقدام كنيد. براي روانشناسي دختر 17 ساله، راهكارهاي بسياري وجود دارد كه در ادامه به صورت موردي به آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

  • مي‌توانيد دختر 17 ساله خود را تشويق به مطالعه كنيد. مطالعه كردن در جهت پرورش ذهن و كسب اطلاعات بيشتر به او كمك مي‌كند.
  • مي‌توانيد به فرزندتان بگوييد كه متناسب با علاقه مندي خود يك زبان جديد ياد بگيرد.
  • اگر مساله و مشكلي براي فرزندتان پيش آمد، اجازه دهيد خودش تصميم بگيرد و مشكلاتش را با كمك و راهنمايي شما حل كند.
  • اگر مشكلاتي در خانواده وجود دارد، حتما نظر دختر 17 ساله خود را نيز بپرسيد تا او هم بتواند در اين زمنيه راهكاري ارائه دهد و تصميم گيري را بياموزد.
  • در خانه مسئوليت‌هاي بيشتري را به فرزندتان بدهيد تا او بتواند ضمن آشنايي با وظايفش در جهت رشد توانايي‌هاي ذهني خود نيز قدم بردارد.

توجه به مهارت‌هاي اجتماعي دختر 17 ساله

با رسيدن دختران به سن 17 سالگي مهارت‌هاي اجتماعي آن‌ها رشد پيدا مي‌كند، به گونه‌اي كه وارد گروه‌هاي دوستانه مختلف مي‌شوند و دوستي‌هاي پايداري تشكيل مي‌دهند.

معمولا دختران در سن 17 سالگي تمايل زيادي براي بودن در گروه‌هاي دوستانه دارند و دوست يابي و صميمت برايشان بسيار مهم است. در واقع روانشناسي دختر 17 ساله نيز اين موضوع را تاييد مي‌كند.

تمايل به داشتن دوستان بيشتر و گذراندن زمان زيادي با آن‌ها در دختران 17 ساله طبيعي است، به طوري كه حتي وقتي در خانه هستند به جاي بودن در كنار خانواده ترجيح مي‌دهند با دوستان خود صحبت كنند و اين موارد ناشي از احساس استقلال طلبي در آن ها مي‌باشد.

در اين شرايط والدين فقط بايد تلاش كنند به آرامي و با ملايمت با فرزند خود صحبت كنند و نظارت داشته باشند كه دوستي‌هاي فرزندشان در چهارچوب دوستي‌هاي سالم شكل بگيرد، براي اينكار مي‌توانند با دوستان دخترشان آشنا شوند و آن‌ها را بشناسند.

اگر از نظر شما دوستان دخترتان مناسب او نبودند، سعي نكنيد با پرخاش و بدگويي از او بخواهيد كه به دوستي خود با اين دسته از افراد خاتمه دهد، چراكه ممكن است شرايط را بدتر كند. در هر حال شما بايد آرامش خود را حفظ كنيد و بر روي رفتارهاي خود كنترل داشته باشيد و در عين آرامش و با دلايل منطقي او را از دوستي‌هاي ناسالم خارج كنيد.

📌روابط عاطفي

از مهم‌ترين جنبه‌هاي رشد اجتماعي در دختران 17 ساله اين است كه آن‌ها تمايل به برقراري ارتباط عاطفي دارند و دوست دارند ارتباط عاشقانه و رمانتيك با جنس مخالف داشته باشند.

مطابق فرهنگ ايراني ارتباط با دختر 17 ساله با جنس مخالف چندان امر مطلوب و شايسته‌اي نيست. اگر در خانواده شما نيز اين امر امكان پذير نيست بهتر است به دختر و فرزندتان بگوييد كه با توجه به اعتقادات و فرهنگ ما چنين روابطي در اين سن تعريف نشده است.

اما اگر از نظر شما مشكلي ندارد كه دخترتان در سن هفده سالگي با يك پسر در ارتباط باشد، بهتر است در اين مورد نيز با فرزندتان صحبت كنيد تا او دليلي براي پنهان كاري نداشته باشد و اينگونه شما نظارت كافي بر روي رابطه او داشته باشيد. روانشناسي دختر 17 ساله اين موضوع را بيان مي‌كند كه بايد از جوانان حمايت كرد و در كنار آنها بود تا عوارض جانبي اين سن به حداقل برسد.

لازم است در اين جهت كه او از نيازهاي جنسي و … مطلع شده است، راجب برقراري ارتباط جنسي و مشكلات پس از آن، بهداشت، بيماري‌هاي مقاربتي ( STD ) و همينطور آزار جنسي با او صحبت كنيد.

كليات روانشناسي دختر 17 ساله

به طور كلي از نظر روانشناسي دختر 17 ساله، در اين سنين دختران تغييرات زيادي را تجربه مي‌كنند. اين فرايند احتمالا با سختي هاي زيادي همراه بوده و خانواده را نيز به شدت تحت تاثير قرار مي‌دهد. برخي از مواردي كه اطرافيان و خانواده در اين سنين بايد به آنها توجه داشته باشند؛ شامل موارد زير مي‌شوند.

✨از نظر اجتماعي

دختر نوجوان به دليل تغييرات ظاهري و ناگهاني، مدام در تعارض با خود و همچنين اجتماع است. در واقع او علاقه دارد تا با ديگران ارتباط داشته و در جامعه حضور يابد؛ اما به دليل عدم اعتماد به نفس قادر به اينكار نيست. همچنين گاهي جامعه نيز فشارهاي زيادي را بر نوجوانان اعمال كرده و از آنها انتظارات زيادي دارد. به همين دليل روانشناسي دختر 17 ساله در چنين شرايطي بسيار مي‌تواند به او كمك كند.

✨استفاده از اينترنت و ابزارهاي ارتباطي

نوجوانان به دليل روحيه هيجان خواهي كه در اين دوران دارند؛ طبيعي است كه علاقه زيادي به استفاده از اينترنت داشته و از رسانه هاي اجتماعي استفاده كنند. در واقع در زندگي امروزي، اين شبكه ها جزو راه هاي اصلي ارتباط با ديگران محسوب مي‌شود. اما از نظر ديدگاه روانشناسي دختر 17 ساله، فرد بايد بسيار محتاطانه در اين فضا عمل كرده؛ چرا كه احتمال برونز آسيب هاي زيادي وجود دارد.

✨تصوير بدني

طبيعي است كه نوجوانان در اين سنين، تصوير بدني خوبي از خود نداشته و از ظاهر خود شرمسار باشند. ظاهر بي قواره آنان به اين دليل است كه رشد آنها هنوز كامل نشده و نيازي به نگراني نيست. برخي از والدين فشار زيادي از اين بابت به نوجوانان خود مي‌آورند كه همين موضوع از ديد روانشناسي دختر 17 ساله مي‌تواند او را در معرض مشكلات زيادي قرار دهد.

سخن آخر

مي‌توان گفت سن هفده سالگي براي دختران از سنين حساس است، چراكه آن‌ها درگير چالش‌هاي نوجواني نيستند اما هنوز به طور كامل بزرگسال نيز نشده‌اند.

والدين بايد در زمينه‌هاي مختلف به فرزندشان كمك كنند تا بتواند وارد دوره بزرگسالي شود. براي اينكار بايد از روانشناسي دختر هفده ساله مطلع باشند و بدانند كه چگونه بايد با فرزندشان ارتباط برقرار كنند تا ضمن اينكه با او دوست باشند، بتوانند به صورت نامحسوس نيز آن‌ها را كنترل كرده و بر روي كارهاي‌شان نظارت داشته باشند.

اگر شما از آن دسته از والدين هستيد كه نمي‌توانيد بر روي رفتار خود با فرزندتان كنترل داشته باشيد و يا در اين زمنيه با چالش‌هايي مواجه هستيد، پيشنهاد مي‌كنيم از مشاوره روانشناسان مجرب در زمينه روانشناسي دختر 17 ساله، در مركز مشاوره ذهن نو كمك بگيريد و حتما مقاله روانشناسي نوجوان را بخوانيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه روانشناسي دختر 17 ساله مي‌توانيد در ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن هاي ثابت منزل با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

منبع: روانشناسي دختر 17 ساله

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/10/24  ] [ ۰۶ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 4
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب